logo Bloemberg & Bloemberg Belastingadviseurs
stel-doet-boekhouding.jpg

Wij zijn een modern kantoor op het gebied van administratie en fiscaliteit, voor zowel MKB- ondernemers als particuliere cliënten. Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en gevestigd aan de Zilverschoon te Duiven.

Jarenlange ervaring

Al vele jaren zijn wij een belangrijke en betrouwbare steun voor onze cliënten. Door onze deskundigheid, flexibiliteit en toegankelijkheid voelen klanten zich snel thuis en vertrouwd.
Iedere cliënt krijgt bij ons de aandacht die hij verdient.

Vrijblijvend kennismaken

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

sandra aardema bloemberg
A.C.J.M. (Sandra) Aardema-Bloemberg RB
Register Belastingadviseur
meneer bloemberg
Th.H.A. (Theo) Bloemberg
Algemeen directeur

 

Afspraak maken

Wil je kennismaken met ons kantoor? Wil je een goed gesprek over de ontwikkelingen in je bedrijf? Heb je hulp nodig bij je administratie of belastingaangifte?  

Maak een afspraak

De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.

Ervaringen van klanten

Al sinds de start van mijn bedrijf verzorgt Bloemberg & Bloemberg mijn inkomstenbelasting en omzetbelasting. Sandra is op de hoogte van de ontwikkelingen. Daardoor weet ik zeker dat de aangiften in orde zijn. 

Petra van Heijningen

Lees meer...

Stel je vraag

Wij staan voor je klaar voor al je vragen over administraties en belastingen. Ook als je geen klant bent helpen we je graag verder.

  • Bel ons: 0316 - 33 24 68
  • Vul het contactformulier in
  • Chat met ons via de livechat

of bekijk de veelgestelde vragen