logo Bloemberg & Bloemberg Belastingadviseurs
stel-doet-boekhouding.jpg

Als startende ondernemer bent u zeker net zo belangrijk voor ons als de reeds gevestigde cliënt.  Wij zien het als een uitdaging om, samen met u, een succesvol bedrijf neer te zetten.

Een bedrijf dat zijn administratieve en fiscale zaken goed op orde heeft. Dat zich tijdig heeft aangemeld bij de Kamer van Koophandel en Belastingdienst, de eventueel benodigde vergunningen in huis heeft voor dat hij start, en vooraf goed over zijn bedrijfsstrategie heeft nagedacht. Graag zijn wij u daarbij behulpzaam. En omdat starters in het begin al met veel (aanloop-)kosten te maken krijgen, bieden wij deze groep ondernemers een starterskorting van 10% op onze factuur, gedurende 1 jaar lang.

Afspraak maken

Wil je kennismaken met ons kantoor? Wil je een goed gesprek over de ontwikkelingen in je bedrijf? Heb je hulp nodig bij je administratie of belastingaangifte?  

Maak een afspraak

Ervaringen van klanten

Bloemberg en Bloemberg heeft me vanaf de start van mijn bedrijf in 2010 t/m heden goed geholpen met het voeren van de financiële administratie incl. btw aangifte tot en met het maken van jaarrapportages.

Lees meer...

Stel je vraag

Wij staan voor je klaar voor al je vragen over administraties en belastingen. Ook als je geen klant bent helpen we je graag verder.

  • Bel ons: 0316 - 33 24 68
  • Vul het contactformulier in
  • Chat met ons via de livechat

of bekijk de veelgestelde vragen