logo Bloemberg & Bloemberg Belastingadviseurs
stel-doet-boekhouding.jpg

Van u als werkgever wordt verwacht dat u een gedegen salarisadministratie voor uw bedrijf voert.

Met de steeds veranderende regelgeving omtrent contracten en salarisssen, kan dat een hele opgaaf voor u zijn. Bloemberg & Bloemberg beschikt over de juiste kennis en software om te zorgen dat uw salarisadministratie voor uzelf en uw medewerkers prima geregeld is.

Wij bieden tegenwoordig onze clienten ook toegang tot hun eigen klantportaal. Hier kunt u online alle loonoverzichten inzien en downloaden. Ook uw werknemers hebben de mogelijkheid om online hun eigen gegevens te bekijken middels internet of een app op hun telefoon.

 

Afspraak maken

Wil je kennismaken met ons kantoor? Wil je een goed gesprek over de ontwikkelingen in je bedrijf? Heb je hulp nodig bij je administratie of belastingaangifte?  

Maak een afspraak

Ervaringen van klanten

Al sinds de start van mijn bedrijf verzorgt Bloemberg & Bloemberg mijn inkomstenbelasting en omzetbelasting. Sandra is op de hoogte van de ontwikkelingen. Daardoor weet ik zeker dat de aangiften in orde zijn. 

Petra van Heijningen

Lees meer...

Stel je vraag

Wij staan voor je klaar voor al je vragen over administraties en belastingen. Ook als je geen klant bent helpen we je graag verder.

  • Bel ons: 0316 - 33 24 68
  • Vul het contactformulier in
  • Chat met ons via de livechat

of bekijk de veelgestelde vragen