logo Bloemberg & Bloemberg Belastingadviseurs
stel-doet-boekhouding.jpg

Als gevestigde MKB-ondernemer draait u al een poosje mee in het vak. Deze groep ondernemers zijn tegenwoordig vaak behoorlijk zelfstandig op administratief vlak. Als kantoor kunnen wij hierin nog steeds ondersteunend, en daar waar nodig, leidend van dienst zijn.

Van het verwerken van de dagelijkse administratie, het maken en versturen van uw facturen, het verzorgen van uw betalingen tot het indienen van de gevraagde fiscale aangiftes (bijvoorbeeld omzetbelasting en loonheffingen). Uiteraard houden wij voor u in de gaten of u gebruik kunt maken van de diverse fiscale ondernemersvoordelen, zoals de Kleine Ondernemersregeling (KOR), de ondernemersaftrek, MKB- winstvrijstelling of investeringsaftrek.

Afspraak maken

Wil je kennismaken met ons kantoor? Wil je een goed gesprek over de ontwikkelingen in je bedrijf? Heb je hulp nodig bij je administratie of belastingaangifte?  

Maak een afspraak

Ervaringen van klanten

Ik werk al jaren samen en ben daar erg tevreden over. Ze zijn zeer meedenkend en communiceren snel. Ook heb ik zo voor alle financiële zaken één aanspreekpunt.

TackleShop.nl

Lees meer...

Stel je vraag

Wij staan voor je klaar voor al je vragen over administraties en belastingen. Ook als je geen klant bent helpen we je graag verder.

  • Bel ons: 0316 - 33 24 68
  • Vul het contactformulier in
  • Chat met ons via de livechat

of bekijk de veelgestelde vragen