logo Bloemberg & Bloemberg Belastingadviseurs
stel-doet-boekhouding.jpg

Uw privé aangifte inkomstenbelasting moet door u als particulier, maar ook als ondernemer, jaarlijks ingevuld worden. Wij kunnen u hier behulpzaam bij zijn. Ondanks dat de Belastingdienst uw aangifte “klaarzet” op uw eigen belastingpagina, is het nog steeds van belang dat de gegevens goed gecontroleerd en, daar waar nodig, aangepast worden. De bijvoorbeeld door u gemaakte aftrekbare ziektekosten zijn niet door de Belastingdienst vooraf ingevuld. Hierdoor zou u dus een aftrekpost kunnen mislopen en teveel belasting betalen in een jaar.

Als gevestigde MKB-ondernemer draait u al een poosje mee in het vak. Deze groep ondernemers zijn tegenwoordig vaak behoorlijk zelfstandig op administratief vlak. Als kantoor kunnen wij hierin nog steeds ondersteunend, en daar waar nodig, leidend van dienst zijn.

ZZP-ers zijn (kleine) zelfstandigen zonder personeel. Dit houdt vaak in dat uw administratie, zeker in het begin, niet heel omvangrijk zal zijn.

Als startende ondernemer bent u zeker net zo belangrijk voor ons als de reeds gevestigde cliënt.  Wij zien het als een uitdaging om, samen met u, een succesvol bedrijf neer te zetten.

Afspraak maken

Wil je kennismaken met ons kantoor? Wil je een goed gesprek over de ontwikkelingen in je bedrijf? Heb je hulp nodig bij je administratie of belastingaangifte?  

Maak een afspraak

Ervaringen van klanten

Ik werk al jaren samen en ben daar erg tevreden over. Ze zijn zeer meedenkend en communiceren snel. Ook heb ik zo voor alle financiële zaken één aanspreekpunt.

TackleShop.nl

Lees meer...

Stel je vraag

Wij staan voor je klaar voor al je vragen over administraties en belastingen. Ook als je geen klant bent helpen we je graag verder.

  • Bel ons: 0316 - 33 24 68
  • Vul het contactformulier in
  • Chat met ons via de livechat

of bekijk de veelgestelde vragen