logo Bloemberg & Bloemberg Belastingadviseurs
stel-doet-boekhouding.jpg

Als u van plan bent een eigen onderneming te starten komt er ineens veel op u af. Het kan zijn dat u al lang met het idee rondloopt voor uzelf te beginnen en dus veel tijd heeft gehad om u hierop voor te bereiden.

Maar ook kan de mogelijkheid van een eigen bedrijf zich snel en opeens aanbieden. Om het overzichtelijk voor u te houden en om te zorgen dat alles administratief en fiscaal goed geregeld is, kunt u gebruik maken van de “Heb-ik-aan-alles-gedacht-?-bedrijvenscan-voor-ondernemers”.

Deze scan houdt in dat wij uw bedrijf (kort) scannen op een aantal belangrijke zaken. 

  • Rechtsvorm: Welke rechtsvorm is het meest geschikt in uw situatie?
  • Kamer van Koophandel: heeft u zich reeds laten registreren bij de Kamer van Koophandel?
  • Belastingdienst: aan welke fiscale verplichtingen dient u zich voortaan te houden? Wanneer moeten de aangiftes ingeleverd zijn?
  • Administratie: Wilt u uw administratie zelf doen of toch liever uitbesteden? Hoe kunt u het beste, in uw situatie, een administratie inrichten? Maakt u facturen volgens de eisen die gesteld worden hieraan?
  • Bankzaken en verzekeringen: Heeft u een zakelijke bankrekeningen geopend? Hoe is het met uw eventuele krediet geregeld bij de bank? Welke verzekeringen zijn voor uw bedrijf, u als ondernemer en uw eventuele personeel noodzakelijk of wenselijk?

Afspraak maken

Wil je kennismaken met ons kantoor? Wil je een goed gesprek over de ontwikkelingen in je bedrijf? Heb je hulp nodig bij je administratie of belastingaangifte?  

Maak een afspraak

Ervaringen van klanten

Bloemberg en Bloemberg heeft me vanaf de start van mijn bedrijf in 2010 t/m heden goed geholpen met het voeren van de financiële administratie incl. btw aangifte tot en met het maken van jaarrapportages.

Lees meer...

Stel je vraag

Wij staan voor je klaar voor al je vragen over administraties en belastingen. Ook als je geen klant bent helpen we je graag verder.

  • Bel ons: 0316 - 33 24 68
  • Vul het contactformulier in
  • Chat met ons via de livechat

of bekijk de veelgestelde vragen