logo Bloemberg & Bloemberg Belastingadviseurs
stel-doet-boekhouding.jpg

Uw privé aangifte inkomstenbelasting moet door u als particulier, maar ook als ondernemer, jaarlijks ingevuld worden. Wij kunnen u hier behulpzaam bij zijn. Ondanks dat de Belastingdienst uw aangifte “klaarzet” op uw eigen belastingpagina, is het nog steeds van belang dat de gegevens goed gecontroleerd en, daar waar nodig, aangepast worden. De bijvoorbeeld door u gemaakte aftrekbare ziektekosten zijn niet door de Belastingdienst vooraf ingevuld. Hierdoor zou u dus een aftrekpost kunnen mislopen en teveel belasting betalen in een jaar.

Voorlopige aanslagen

Het aanvragen en wijzigen of stopzetten van een voorlopige aanslag inkomstenbelasting behoort ook tot onze werkzaamheden voor u. Dit kan aan het begin van een nieuw jaar, maar ook tijdens een lopend jaar mocht uw (financiële) situatie veranderen.

Toeslagen

Er zijn diverse toeslagen in Nederland te verkrijgen. Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kindgebonden budget en Kinderopvangtoeslag. Deze toeslagen zijn onder andere afhankelijk van uw inkomen. Het is dus erg belangrijk dat het juiste inkomen bij de Belastingdienst bekend is. Graag vragen wij voor u de toeslag aan, zetten deze stop indien nodig, of geven uw wijzigingen door.

Afspraak maken

Wil je kennismaken met ons kantoor? Wil je een goed gesprek over de ontwikkelingen in je bedrijf? Heb je hulp nodig bij je administratie of belastingaangifte?  

Maak een afspraak

Ervaringen van klanten

Ik werk al jaren samen en ben daar erg tevreden over. Ze zijn zeer meedenkend en communiceren snel. Ook heb ik zo voor alle financiële zaken één aanspreekpunt.

TackleShop.nl

Lees meer...

Stel je vraag

Wij staan voor je klaar voor al je vragen over administraties en belastingen. Ook als je geen klant bent helpen we je graag verder.

  • Bel ons: 0316 - 33 24 68
  • Vul het contactformulier in
  • Chat met ons via de livechat

of bekijk de veelgestelde vragen